Нашето оборудване Оборудването за нанасяне на покритията е специално създадено за Нанотех Груп, като основната идея на проектирането му е да осигури възможност за нанасяне на Разбира се, има възможност и за нанасяне на
Научете повече за нашата технология на работа и оборудване тук.
Нанотех Груп ООД е създадена в началото на 2012 година с идеята да осигури на пазара на покрития въглерод базирани нанокомпозити наред с класическите твърди износоустойчиви покрития.
Основната цел на компанията е предоставянето висококачествена на услуга по нанасянето на твърди износоустойчиви покрития върху металорежещи инструменти с акцент върху въглерод базираните нанокомпозити. Ние сме фокусирани към задоволяване нуждите на нашите клиенти и сме готови на дългосрочно сътрудничество за решаване на специфични проблеми, възникнали при тях.
Ние сме единствената компания в България, нанасяща твърди износоустойчиви покрития върху инструменти чрез реактивно магнетронно разпрашване. Основното предимство на тази технология пред електродъговото изпарение е отсъствието на макрочастици в покритията, което ги прави по-бездефектни и с по-висока плътност, както и с по-нисък коефициент на триене. Като резултат от това, силите на рязане, а оттам и температурата на режещия ръб, намаляват, което води до удължаване живота на инструмента.
Ние гарантираме високо качество и надежност на предоставяните от нас услуги, както и постоянно усъвършенстване на работния процес с цел постигане на добри резултати и конкурентни цени.